René Van Renterghem

echtgenoot van mevrouw Jozina Melieste

geboren te Wondelgem op 6 juli 1936 en

overleden thuis te Rieme op 9 mei 2024

15 reacties

 1. lo en kinderen ik zal rene atijd gedenken als de lieve toffe mens die hij was geef hem een kamertje in je hart met de deur op een kier dan is hij altijd bij jullie claudineclaudine

 2. Liefste Jo,
  Wat ik mij herinner van Rene , is dat het een levensgenieter was en veel mensen er konden van leren.
  Ik leef met je mee want dit is pijnlijk zo een lieve man verliezen ,ik denk aan jullie ❤️
  Je broertje zal hem hierboven goed ontvangen(dit is maar een kleine troost)
  Hou je moedig de komende dagen😘

 3. onze oprechte deelneming met het overlijden van een door jullie geliefd persoon. We wensen jullie veel sterkte in deze droevige periode. Wegens verblijf in het buitenland kunnen we spijtig genoeg niet aanwezig zijn bij het afscheid maar onze gedachten zullen bij jullie zijn.
  Marc en Liliane
  Schoonackers – Van Hecke

 4. Onze oprechte deelneming met het overlijden van een door jullie geliefd persoon. Wij wensen jullie veel sterkte in deze droevige periode. Wegens verblijf in het buitenland kunnen we spijtig genoeg niet aanwezig zijn bij het afscheid maar onze gedachten zullen bij jullie zijn.
  Marc en Liliane
  Schoonackers – Van Hecke

 5. Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden. Met liefde ontvangen, met verdriet weer afgestaan. Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet. Met innige deelneming.

 6. Oprechte deelneming en sterkte vanwege Patrick Huyghe ( Gemeenteraadslid Evergem, lid RvB Zorgbedrijf Meetjesland ) .

 7. onze oprechte deelneming bij het overlijden van Rene.
  een volks figuur verdwijnt uit ons leven maar laat een karrevracht van mooie herinneringen achter die voor altijd in ons geheugen gegrift zullen blijven. je was een fijne mens, collega en vooral ieders vriend. We gaan je missen kerel. in gedachten zijn we bij de nabestaanden bij het verwerken bij dit verlies

 8. Lieve Tania, Tony en familie, onze innige deelneming met het verlies van je vader. Dikke knuffel vanwege Els, Philip en de kinderen.

 9. Dag Joke onze deelneming en veel sterkte wat hebben wij en ook mijn ouders en mooie tijd beleeft ik zal dat niet vergeten zit in mijn hart veel liefs van ons we denken aan jullie Johan en Nanda

 10. Beste familie,
  veel sterkte met het verlies van Rene, vader en opa.
  Mijn oprechte deelneming.
  Pedicure Marjan

 11. Innige deelneming, veel sterkte de komende tijd, de vroegere buren, vanuit Kluizen, Toekomstraat…

Een reactie achterlaten